A téma értékelése:
  • 4 szavazat - átlag 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hadesz propi
Wink 
Hadesz Propionate 
Erőben szépen dobott, edzéseken pump olyan volt, hogy pólót kellett igazgatni két sorozat között. Izomra inkább szárazabb, keményebb hatást adott, nem volt vizes bohóckodás, inkább az a „feszesebb lettem, vagy csak beképzelem” érzés.
Na de… a szúrás. Aki ismeri, az tudja. A propionát nemcsak hat, hanem emlékeztet rá, hogy hat. Volt, hogy másnap úgy jártam, mint egy westernhős friss lövéssel. Nem vészes, de nem is wellness.
Mentálisan elég pörgős volt: fókusz top, motiváció maxon, de néha a türelem… hát, az nem jött a csomaggal. Ha valaki lassan vezetett előttem, már edzésnek fogtam fel a mély levegőt.
Mellékhatás fronton nálam semmi extrém, kicsit zsírosabb bőr, minimális hangulatingadozás, de kezelhető volt. Vérkép itt is kötelező, mert a propi gyors, de nem hülye.
Válaszol
Ami elsőre feltűnt, hogy gyorsan jön az erő, minden edzésen érezni lehet a különbséget a súlyoknál és a sorozatoknál. A regeneráció is jobb lett, könnyebben bírom a következő edzést, és az izmok teltsége is látványos.
Számomra az a legjobb benne, hogy nem kell várni heteket, már pár nap alatt érezni a hatást, és a fejlődés nagyon kézzelfogható. A forma is szép, az izomzat tiszta és definiált marad, miközben az erő folyamatosan nő. Egyszerűen motiváló érzés, amikor minden edzésen egyre magabiztosabb vagyok a súlyokkal, és látom a saját fejlődésemet.
Válaszol
Most írhatnak bármelyik hadeszhoz H nekem brutál jó, de minden ember más
Nekem ár érték arányban kell gondolkodjak a család miatt és ez a márka ami nekem megfelelő.
Hatással teljesen meg vagyok elégedve
Válaszol
Nagyon gyorsan működik, emeli a tesztot az egekbe...en sajna nem hasznalhatok csak lassú esztert mert a prosztatam begyullad a hirtelen felszabadulo tesztotol.
De a hadesz enantatja is szuper arra váltottam, ott nincs ilyen probléma
Válaszol
Ár érték arányban sztem a legjobb a piacon.
Használtam nyári időszakban,.de a szervezetem jobban szereti a lassú esztert, ezért használok enantatot
Válaszol
Ez ugye gyors èszter...itt ajanlotok jobban ez vagy a lassu ?
Itt olvastam hogy a felezesi időben van különbség de megbízhatóbb az enantat
Válaszol
Hadesz cuccokkal nagyon elégedett vagyok.
Főleg a tesztek, verkeppel ellenőrizve, jól működik
Válaszol
Ár érték arányban verhetetlen a piacon. Nem gyullad, könnyen bemegy 23 g tűvel
Válaszol
(2026. 01. 12., 14:51)God2028 Írta: Nagyon gyorsan működik, emeli a tesztot az egekbe...en sajna nem hasznalhatok csak lassú esztert mert a prosztatam begyullad a hirtelen felszabadulo tesztotol.
De a hadesz enantatja is szuper arra váltottam, ott nincs ilyen probléma

Nyaranta használom, de jó hogy nekem nincs tőle prosztata probléma.
Válaszol
2 éve használok hadesz termékeket, ezt is próbáltam, csak pozitívan tudok róla beszélni.
Benne van a hatóanyag
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég