Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás
Hadesz propi - Nyomtatható verzió

+- Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás (https://forum.szteroidforum.com)
+-- Fórum: Fórum (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Fórum: Termék- és vásárlási tapasztalatok (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Téma: Hadesz propi (/showthread.php?tid=88)

Oldalak: 1 2

Hadesz propi - KingMa - 2025. 12. 29.

Hadesz Propionate 
Erőben szépen dobott, edzéseken pump olyan volt, hogy pólót kellett igazgatni két sorozat között. Izomra inkább szárazabb, keményebb hatást adott, nem volt vizes bohóckodás, inkább az a „feszesebb lettem, vagy csak beképzelem” érzés.
Na de… a szúrás. Aki ismeri, az tudja. A propionát nemcsak hat, hanem emlékeztet rá, hogy hat. Volt, hogy másnap úgy jártam, mint egy westernhős friss lövéssel. Nem vészes, de nem is wellness.
Mentálisan elég pörgős volt: fókusz top, motiváció maxon, de néha a türelem… hát, az nem jött a csomaggal. Ha valaki lassan vezetett előttem, már edzésnek fogtam fel a mély levegőt.
Mellékhatás fronton nálam semmi extrém, kicsit zsírosabb bőr, minimális hangulatingadozás, de kezelhető volt. Vérkép itt is kötelező, mert a propi gyors, de nem hülye.

RE: Hadesz propi - Kokszi - 2026. 01. 06.

Ami elsőre feltűnt, hogy gyorsan jön az erő, minden edzésen érezni lehet a különbséget a súlyoknál és a sorozatoknál. A regeneráció is jobb lett, könnyebben bírom a következő edzést, és az izmok teltsége is látványos.
Számomra az a legjobb benne, hogy nem kell várni heteket, már pár nap alatt érezni a hatást, és a fejlődés nagyon kézzelfogható. A forma is szép, az izomzat tiszta és definiált marad, miközben az erő folyamatosan nő. Egyszerűen motiváló érzés, amikor minden edzésen egyre magabiztosabb vagyok a súlyokkal, és látom a saját fejlődésemet.

RE: Hadesz propi - Big Andris - 2026. 01. 09.

Most írhatnak bármelyik hadeszhoz H nekem brutál jó, de minden ember más
Nekem ár érték arányban kell gondolkodjak a család miatt és ez a márka ami nekem megfelelő.
Hatással teljesen meg vagyok elégedve

RE: Hadesz propi - God2028 - 2026. 01. 12.

Nagyon gyorsan működik, emeli a tesztot az egekbe...en sajna nem hasznalhatok csak lassú esztert mert a prosztatam begyullad a hirtelen felszabadulo tesztotol.
De a hadesz enantatja is szuper arra váltottam, ott nincs ilyen probléma

RE: Hadesz propi - Kopaszdani - 2026. 01. 14.

Ár érték arányban sztem a legjobb a piacon.
Használtam nyári időszakban,.de a szervezetem jobban szereti a lassú esztert, ezért használok enantatot

RE: Hadesz propi - Ferenczi Ricsi - 2026. 01. 15.

Ez ugye gyors èszter...itt ajanlotok jobban ez vagy a lassu ?
Itt olvastam hogy a felezesi időben van különbség de megbízhatóbb az enantat

RE: Hadesz propi - FairJancs - 2026. 01. 19.

Hadesz cuccokkal nagyon elégedett vagyok.
Főleg a tesztek, verkeppel ellenőrizve, jól működik

RE: Hadesz propi - HamvaiImi - 2026. 02. 17.

Ár érték arányban verhetetlen a piacon. Nem gyullad, könnyen bemegy 23 g tűvel

RE: Hadesz propi - Nofear - 2026. 02. 19.

(2026. 01. 12., 14:51)God2028 Írta: Nagyon gyorsan működik, emeli a tesztot az egekbe...en sajna nem hasznalhatok csak lassú esztert mert a prosztatam begyullad a hirtelen felszabadulo tesztotol.
De a hadesz enantatja is szuper arra váltottam, ott nincs ilyen probléma

Nyaranta használom, de jó hogy nekem nincs tőle prosztata probléma.

RE: Hadesz propi - Sáfrány - 2026. 02. 24.

2 éve használok hadesz termékeket, ezt is próbáltam, csak pozitívan tudok róla beszélni.
Benne van a hatóanyag