Üzenetek: 5
Témák: 2
Értékelés:
0
Napot
Én hadesz termékeket használok már egy éve teljesen meg vagyok vele elégedve.
Amit használtam enantat, deca , Dana, testo propi, drosta ena.
Ezeket merem ajánlani.
Következő körben az akkomedet akarom kipróbálni.
Amit nem ajánlok az a pure lab...egy okadek volt, gyulladt és mennyiségre se volt meg
Üzenetek: 9
Témák: 2
Értékelés:
0
Teljesen jól működik nálam is a hadesz
Amit még próbálj ki
Tekko
Akkomed
Illumináti
Nálam ez a 3 As a favorit
Üzenetek: 32
Témák: 1
Értékelés:
0
Hadesz nálam is remekül szerepelt.
Akkomedet próbáld ki vagy a tekkot. Prémium
Üzenetek: 8
Témák: 0
Értékelés:
0
Kezdő vagyok , hadeszbol oxandrolone és stanazolt szedtem eddig, nekem is nagyon jók voltak.
Jövőre kicsit komolyabb kúrát csinálok majd.
Testo ena + deca van tervbe... vélemény?
Üzenetek: 5
Témák: 0
Értékelés:
0
Én a Hadesz tesztoszteron és deca vonalat is kipróbáltam, és összességében pozitív tapasztalataim voltak velük. Ami elsőre feltűnt, hogy a hatás nem volt „össze-vissza”, hanem kiszámíthatóan jött. A tesztoszteronnál szépen megjelent az erőnövekedés, az edzések alatt sokkal stabilabb volt a teljesítmény, és a regeneráció is érezhetően jobb lett. Nem volt az az érzés, hogy egyik nap működik, másik nap meg semmi, ami szerintem sokat elmond a hatóanyag minőségéről.
A deca inkább hosszabb távon mutatta meg magát, de pont úgy, ahogy az ember várja. Az ízületeim edzés közben kevésbé érezték magukat leterhelve, a mozgás „kerekebb” lett, és az izomtömeg is lassan, de szépen épült. Nem volt vizes, elmosódott hatás, inkább egy tömörebb, minőségibb fejlődést éreztem. A kettő együtt jól kiegészítette egymást, nem ütötték egymást, hanem inkább kiegyensúlyozták a hatást.
Megbízhatóság szempontjából nálam rendben volt a dolog, a Hadesz termékeknél azt éreztem, hogy azt kapom, ami rá van írva. Nem voltak kellemetlen meglepetések, nem tapasztaltam hirtelen ingadozásokat, ami sokszor a gyenge vagy pontatlan hatóanyag-tartalom jele szokott lenni. Nyilván minden szervezet másképp reagál, de nálam nem jelentkeztek durva mellékhatások, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy nem estem túlzásba, és figyeltem a pihenésre, étkezésre is.