![]() |
|
Hadesz - Nyomtatható verzió +- Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás (https://forum.szteroidforum.com) +-- Fórum: Fórum (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Termék- és vásárlási tapasztalatok (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Téma: Hadesz (/showthread.php?tid=61) Oldalak:
1
2
|
Hadesz - Train hard - 2025. 12. 05. Napot Én hadesz termékeket használok már egy éve teljesen meg vagyok vele elégedve. Amit használtam enantat, deca , Dana, testo propi, drosta ena. Ezeket merem ajánlani. Következő körben az akkomedet akarom kipróbálni. Amit nem ajánlok az a pure lab...egy okadek volt, gyulladt és mennyiségre se volt meg RE: Hadesz - Szephegyitom - 2025. 12. 05. Teljesen jól működik nálam is a hadesz Amit még próbálj ki Tekko Akkomed Illumináti Nálam ez a 3 As a favorit RE: Hadesz - KoviFi - 2025. 12. 09. Előttem szólok jól mondják Tekko Akkomed Illumináti Hozzá tenném még Imperia Nou Pharma tech Tök könnyen beszerezhető a www.ferfiaknak.com RE: Hadesz - Tóth Dani real - 2025. 12. 17. Hadesz nálam is remekül szerepelt. Akkomedet próbáld ki vagy a tekkot. Prémium RE: Hadesz - bEncE - 2025. 12. 21. Kezdő vagyok , hadeszbol oxandrolone és stanazolt szedtem eddig, nekem is nagyon jók voltak. Jövőre kicsit komolyabb kúrát csinálok majd. Testo ena + deca van tervbe... vélemény? RE: Hadesz - Epatrick - 2025. 12. 25. Én a Hadesz tesztoszteron és deca vonalat is kipróbáltam, és összességében pozitív tapasztalataim voltak velük. Ami elsőre feltűnt, hogy a hatás nem volt „össze-vissza”, hanem kiszámíthatóan jött. A tesztoszteronnál szépen megjelent az erőnövekedés, az edzések alatt sokkal stabilabb volt a teljesítmény, és a regeneráció is érezhetően jobb lett. Nem volt az az érzés, hogy egyik nap működik, másik nap meg semmi, ami szerintem sokat elmond a hatóanyag minőségéről. A deca inkább hosszabb távon mutatta meg magát, de pont úgy, ahogy az ember várja. Az ízületeim edzés közben kevésbé érezték magukat leterhelve, a mozgás „kerekebb” lett, és az izomtömeg is lassan, de szépen épült. Nem volt vizes, elmosódott hatás, inkább egy tömörebb, minőségibb fejlődést éreztem. A kettő együtt jól kiegészítette egymást, nem ütötték egymást, hanem inkább kiegyensúlyozták a hatást. Megbízhatóság szempontjából nálam rendben volt a dolog, a Hadesz termékeknél azt éreztem, hogy azt kapom, ami rá van írva. Nem voltak kellemetlen meglepetések, nem tapasztaltam hirtelen ingadozásokat, ami sokszor a gyenge vagy pontatlan hatóanyag-tartalom jele szokott lenni. Nyilván minden szervezet másképp reagál, de nálam nem jelentkeztek durva mellékhatások, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy nem estem túlzásba, és figyeltem a pihenésre, étkezésre is. RE: Hadesz - YBear - 2026. 02. 03. (2025. 12. 05., 10:05)Train hard Írta: Napot Nálam is jol működnek a Hádeszes termékek. Akkomedet ajánlom az kicsi drágább de ez egy prémium márka. Minden benne van ebbe is , próbáld ki csalódás nem fog érni RE: Hadesz - Peterkis - 2026. 02. 08. (2025. 12. 05., 13:53)Szephegyitom Írta: Teljesen jól működik nálam is a hadesz Többit nem ismerem, de a hadesz nálam is bejött RE: Hadesz - HamvaiImi - 2026. 02. 17. (2025. 12. 05., 10:05)Train hard Írta: Napot Nagyon is jól működik az összes terméke a hadesznak. Nem beszélve arról, hogy ár érték az aranyban nagyon jó a mai piacon RE: Hadesz - Sáfrány - 2026. 02. 24. A piacon ár érték arányban messze a legjobb. Én már több éve használom, sose volt gondom vele. Ajánlom minden kedves felhasználónak
|