A téma értékelése:
  • 7 szavazat - átlag 4.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hadesz propi
Kedvenc márkám kedvenc terméke.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve
Válaszol
(2025. 12. 29., 17:15)KingMa Írta: Hadesz Propionate 
Erőben szépen dobott, edzéseken pump olyan volt, hogy pólót kellett igazgatni két sorozat között. Izomra inkább szárazabb, keményebb hatást adott, nem volt vizes bohóckodás, inkább az a „feszesebb lettem, vagy csak beképzelem” érzés.
Na de… a szúrás. Aki ismeri, az tudja. A propionát nemcsak hat, hanem emlékeztet rá, hogy hat. Volt, hogy másnap úgy jártam, mint egy westernhős friss lövéssel. Nem vészes, de nem is wellness.
Mentálisan elég pörgős volt: fókusz top, motiváció maxon, de néha a türelem… hát, az nem jött a csomaggal. Ha valaki lassan vezetett előttem, már edzésnek fogtam fel a mély levegőt.
Mellékhatás fronton nálam semmi extrém, kicsit zsírosabb bőr, minimális hangulatingadozás, de kezelhető volt. Vérkép itt is kötelező, mert a propi gyors, de nem hülye.

Én is használtam nagyjából ezek tapasztalatok itt is.
Nagyon jól működik
Válaszol
A piacon véleményem szerint a legmegbízhatóbb propi.
Nem gyullad, van benne hatóanyag bőven
Válaszol
Csak jókat hallottam eddig a hadesz termékekről
Válaszol
A Testosterone Propionate egy rövid hatású tesztoszteron-észter, amely intramuszkuláris beadás után gyorsan felszabadul, így viszonylag gyors szérum tesztoszteronszint-emelkedést eredményez. Rövidebb felezési ideje miatt gyakoribb adagolást igényel, viszont a farmakokinetikai profilja lehetővé teszi a hormonszintek finomabb szabályozását.
Hatásmechanizmusa az androgén receptorok aktiválásán alapul, amely fokozza a fehérjeszintézist és támogatja az anabolikus folyamatokat. Emiatt a fizikai teljesítőképesség és a regeneráció javulása gyakran megfigyelhető, megfelelő alkalmazás és orvosi kontroll mellett.
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég