A téma értékelése:
  • 3 szavazat - átlag 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akkomed
Hallottam az akkomed termekekrol, sokan írtatok itt a csoportban is
Van valakinek tapasztalata?
Válaszol
Szia
Nagyon jó márka.
Nálam nyár óta megy teszto ena, deca és a Parabolan.
Teljesen megbízható márka.nincs gyulladás maximum hatóanyag!!
Jó választás
Válaszol
Nálam az Akkomed márka minden terméke eddig abszolút hozta a várt szintet, szóval nyugodtan merem mondani, hogy megbízható. Amit kipróbáltam tőlük, azoknál mindig pontosan azt kaptam, ami rá volt írva a címkére, nem volt semmi meglepetés vagy „ez nem az, aminek látszik” érzés. Hatóanyagok rendben voltak, a minőség stabil, és a használat során sem jött semmilyen kellemetlen mellékhatás.
Válaszol
Akkomed nekem is új, de nagyon jókat írtatok róla felkeltette az érdeklődésemet
Válaszol
(2026. 01. 02., 11:19)Nmarci Írta: Akkomed nekem is új, de nagyon jókat írtatok róla felkeltette az érdeklődésemet

Én is tiszta szívből ajánlom.
Profi a gyártó, minden benne van hatóanyag szerint
Válaszol
Nem próbáltam, de nagyon jókat irtok és jókat olvasok, hallok róla.
kovetkezonek kipróbálom
Válaszol
Testo enantatot próbáltam decaval brutál hozta.
Sztem a legjobb tomenovelesre.
Márka jó nagyon meg vagyok elégedve vele
Válaszol
Teszto ena és deca
Mindkettőnél az első benyomás a brutális tisztaság volt. A hatás egyenletes, kiszámítható, semmi kellemetlen hullámzás vagy bizonytalanság. Pont azt hozták, amit az ember elvár: erőben és formában is szépen lehetett haladni, edzéseken végig stabilnak éreztem magam.
Külön plusz számomra, hogy semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, a közérzetem végig rendben volt. Látszik, hogy komolyan odafigyelnek a minőségre, nálam abszolút megbízható, prémium kategóriás termékek benyomását keltették. Összességében teljesen elégedett vagyok velük.
Válaszol
Ez biztos új a piacon, nem nagyon találkoztam még vele, régi motoros vagyok még a Genesis meg a lapharma dübörgőtt akkor.
Válaszol
Új, de megbízható tele hatóanyaggal.
Teszto enaja brutál azt próbáltam
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég