A téma értékelése:
  • 2 szavazat - átlag 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oxy
Androlex, oxy vélemények?
Megéri a kockázatot?
Hogyan szedjen?
Megbízható márka?
Válaszol
Androlone akartál írni!
Hát nagyon kevés dozissal , ha erőemelő vagy és versenyzés a cél max akkor ajánlatos
Nagy odafigyeléssel, máj tisztítással egybe kötve
Hadesz
Tekko
Illumináti ezekből válogass
Válaszol
Én a Hadesz oxymetholone-ról azt tudom mondani, hogy elég markáns élményt adott, tipikusan azt a „nem finomkodik” érzést, amit erről az anyagról a fórumokon is sokan emlegetnek. Nálam nagyon gyorsan érezhető volt az erőnövekedés, az edzések alatt konkrétan úgy éreztem, hogy több tartalék van bennem, és a súlyok is könnyebben mozdultak. Ez nem az a lassan építkező vonal, inkább az a klasszikus, brutálisabb hatás.
A kinézet is hamar változott, teltebbek lettek az izmok, edzés után kifejezetten „nagy” érzést adott. Nem a száraz, szálkás irány, inkább az a tömör, masszív összkép jött elő, amit sokan keresnek, amikor oxymetholone-ról beszélnek. A hatás nálam elég egyenletes volt, nem éreztem azt, hogy egyik nap nagyon üt, másik nap meg eltűnik, ami szerintem megint csak arra utal, hogy a hatóanyag rendben volt.
Válaszol
(2025. 12. 06., 11:33)Szgeri Írta: Androlex, oxy vélemények?
Megéri a kockázatot?
Hogyan szedjen?
Megbízható márka?

Oxy ajánlom a tekko márkát 
Nagyon jók a szemesei
Válaszol
(2025. 12. 06., 11:33)Szgeri Írta: Androlex, oxy vélemények?
Megéri a kockázatot?
Hogyan szedjen?
Megbízható márka?

Hadesz oxyt ajánlom 50 mg os 
Napi 1 maximum 2 szemmel szedve (ha legalább vagy 100 kg akkor ajánlom a 2 szemet)
Sok vízzel odafigyelve nem elszalva a dózisokkkal sztem nem lesz belőle problémad
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég