Üzenetek: 23
Témák: 4
Értékelés:
0
Oxymetharol nálam igazi „erőgép” volt, már rövid idő után érezhetően brutálisan megdobta a teljesítményt. Edzésről edzésre erősebbnek éreztem magam, nem csak fejben, hanem konkrétan a súlyoknál is, és ami külön meglepett, hogy ebből az erőből rengeteg megmaradt a mai napig is. Nem az a gyorsan jön–gyorsan megy kategória volt. A közérzetem végig rendben maradt, odafigyeltem a májamra is, Legolont szedtem mellé, így nem éreztem semmi kellemetlen terhelést. Összességében egy nagyon ütős cucc, ami nemcsak ideiglenesen tolja meg a számokat, hanem hosszabb távon is hagy maga után kézzelfogható eredményt.
Üzenetek: 13
Témák: 1
Értékelés:
0
Illumináti szemesek nagyon jók, oxyt egyedül nem próbáltam, de terembe az erőemelő srác isteniti
Üzenetek: 10
Témák: 0
Értékelés:
0
Nagyon jók az Illumináti szemesek.
Úgy tudom H csak szemeseket gyárt a cég és nagyon tiszták
Üzenetek: 20
Értékelés:
0
Brutál tiszta hatóanyag tartalmú
Óvatosan vele csak a megfelelő adagolással szedjetek
Üzenetek: 12
Értékelés:
0
Szemesekbe a piacvezető gyártó! Nagyon jó az oxy is
Üzenetek: 9
Értékelés:
0
A piacon minőségben az Illumináti az elsők között van , ezt a hatóanyagot is ajánlom az ILLUMINÁTItol bárkinek aki ki szeretne próbálni
Üzenetek: 9
Értékelés:
0
Csak pozitív véleménnyel vagyok az ILLUMINÁTi gyártoval.
Mindegyik szemese működik
Üzenetek: 10
Értékelés:
0
Az Oxymetholone kapcsán a tapasztalataim jól illeszkedtek a leírt farmakológiai profilhoz. Ez egy erősen anabolikus hatású vegyület, amely jelentősen fokozza a fehérjeszintézist és a nitrogénretenciót, így rövidebb idő alatt is látványos erő- és tömegnövekedés tapasztalható.
Biológiai szempontból az androgén receptorok aktiválásán keresztül fejti ki hatását, ugyanakkor egyéb mechanizmusok, például az eritropoézis fokozása is szerepet játszhatnak a teljesítményjavulásban. Nálam ez főleg az edzésintenzitás növekedésében és a gyorsabb regenerációban jelentkezett.
Összességében egy markáns hatásprofilú anyagnak tapasztaltam, amely megfelelő alkalmazás mellett hatékonyan támogatja az izomtömeg és az erő növelését, természetesen fokozott odafigyelést igényelve a használat során.