A téma értékelése:
  • 2 szavazat - átlag 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Illumináti oxy
Oxymetharol nálam igazi „erőgép” volt, már rövid idő után érezhetően brutálisan megdobta a teljesítményt. Edzésről edzésre erősebbnek éreztem magam, nem csak fejben, hanem konkrétan a súlyoknál is, és ami külön meglepett, hogy ebből az erőből rengeteg megmaradt a mai napig is. Nem az a gyorsan jön–gyorsan megy kategória volt. A közérzetem végig rendben maradt, odafigyeltem a májamra is, Legolont szedtem mellé, így nem éreztem semmi kellemetlen terhelést. Összességében egy nagyon ütős cucc, ami nemcsak ideiglenesen tolja meg a számokat, hanem hosszabb távon is hagy maga után kézzelfogható eredményt.
Válaszol
Illumináti szemesek nagyon jók, oxyt egyedül nem próbáltam, de terembe az erőemelő srác isteniti
Válaszol
Nagyon jók az Illumináti szemesek.
Úgy tudom H csak szemeseket gyárt a cég és nagyon tiszták
Válaszol
(2026. 01. 13., 11:29)Kopaszdani Írta: Oxymetharol nálam igazi „erőgép” volt, már rövid idő után érezhetően brutálisan megdobta a teljesítményt. Edzésről edzésre erősebbnek éreztem magam, nem csak fejben, hanem konkrétan a súlyoknál is, és ami külön meglepett, hogy ebből az erőből rengeteg megmaradt a mai napig is. Nem az a gyorsan jön–gyorsan megy kategória volt. A közérzetem végig rendben maradt, odafigyeltem a májamra is, Legolont szedtem mellé, így nem éreztem semmi kellemetlen terhelést. Összességében egy nagyon ütős cucc, ami nemcsak ideiglenesen tolja meg a számokat, hanem hosszabb távon is hagy maga után kézzelfogható eredményt.

Brutál erős és tömeg amit rant magával a cucc.
Ésszel kell nagyon elég erős anyag.
Napi 50 mg Ot szedtem azt is ketté osztva.
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég