Üzenetek: 22
Témák: 8
Értékelés:
1
Olyan winstrolt (stanazololt) kersek ami beadás követően nem gyullad , nem kell kivágni az emberből.
Régen desma vinyot nyomták a terembe , de soknak ki kellett vágni gyulladás miatt.
Most egyik kontaktom pure labossal járt így sajnos, lett egy szép nagy talyog a vállán ?
Üzenetek: 23
Témák: 8
Értékelés:
0
Szia
Főleg verseny időszakban használjuk ilyenkor a kihajtott szervezetünknek fontos a jó hatóanyag és persze a tökéletes felszívódás.
Markában nagyon merem ajánlani neked a
Hadesz
Tekko
Akkomed
Driada
Nou
Ezeket folyamatosan ajánlom mert a körömben lévők és én is mind ezt használjuk, nagyon jó eredményekkel és jó minőség miatt nincs mellékhatás
Üzenetek: 32
Témák: 1
Értékelés:
0
Tekko
Akkomed
Hadesz
Ezeket nyomasd ???
Üzenetek: 7
Témák: 0
Értékelés:
0
Én az akkomedet használom
Nagyon jó minőségű nem gyullad ami nálam ritka.
Inzulinossal megy vallba , mindennmasnap fel ml
Üzenetek: 32
Értékelés:
0
2 hónapja nyomom a tekko gyártó winyojat
Brutál és nem gyullad!
Próbáld ki tetszeni fog
Üzenetek: 8
Témák: 0
Értékelés:
0
Pure labrol olvastam, hogy eléggé gyullad, láz sok esetben vágás. Na ezektől nagyon tartok..
Üzenetek: 7
Értékelés:
0
Nyáron az akkomed és a tekko winstrol ment.
Nekem nagyon fontos oylan márka ami nem gyullad na ezek brutál jók voltak
Üzenetek: 4
Értékelés:
0
Én a Hadesz Winstrollal kapcsolatban inkább azt mondanám, hogy pontosan azt adta, amit ettől az anyagtól vár az ember. Nem a tömegnövelésről szól, hanem inkább arról, hogy az izom keményebb, szárazabb legyen, és edzés közben is érezhetően „élesebb” legyen az egész. Nálam a forma sokat javult, a kinézet feszesebb lett, és az erő is megmaradt még akkor is, amikor a kalóriák nem voltak az egekben.
A hatása elég egyenletes volt, nem volt az a kaotikus érzés, hogy egyik nap működik, másik nap semmi. Ezért is éreztem úgy, hogy a hatóanyag rendben van, nem tűnt aluladagoltnak vagy gyengének. Edzéseken kifejezetten jól lehetett fókuszálni, a pumpa más jellegű volt, inkább kemény, mint látványosan vizes, ami szerintem a Winstrolnál pont előny.
Amit sokan szoktak írni fórumokon, az az ízületek kérdése, és ezt én is meg tudom erősíteni abban az értelemben, hogy szárazabb érzetet ad. Nálam nem volt vészes, de érezhető volt, hogy nem „kímélő” anyag, ezért oda kell figyelni arra, hogy ne akarjon az ember hirtelen többet, mint amit a teste elbír. Ettől függetlenül komoly problémám nem volt, inkább csak egy jelzés, hogy ez már haladóbb irány.