A téma értékelése:
  • 4 szavazat - átlag 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hadesz deca
Video 
Hadesz decadurabolin 

A legnagyobb előnye egyértelműen az ízületi komfort volt. Terhelés alatt kevesebb fájdalmat éreztem, az apróbb húzódások, kellemetlenségek kevésbé jelentkeztek, ami lehetővé tette a következetesebb edzésmunkát. Ez nem csodaszer, de érezhető különbséget adott, főleg nagyobb súlyok mellett.
Izomtömeg szempontjából a Deca inkább lassú, stabil építkezést hozott. Nem volt robbanásszerű növekedés, viszont az izom teltebbnek, „masszívabbnak” hatott. A fejlődés kevésbé volt látványos rövid távon, de tartósabbnak tűnt.
Mentálisan vegyes tapasztalataim voltak. Alapvetően nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb közérzetet adott, viszont időnként csökkent motivációt és általános „laposabb” hangulatot is észleltem. Ez egyéni reakció kérdése, de érdemes számolni vele.
Válaszol
Legjobb fehérje szintezis fokozó!!! Nekem number one
Válaszol
Én jobban szeretem mint a boldenont.
Nekem a boldi nem hozta úgy mint a deca.
Válaszol
Nagyon jók a hadesz termékek csak ajánlani tudom
www.ferfiaknak.com
Válaszol
Komolyan, amint elkezdtem használni, azonnal éreztem a különbséget: gyorsabban regenerálódtam, az izmaim sokkal jobban érezhetően nőni kezdtek, és az edzések után nem volt az a kimerültség.
A legjobb az egészben, hogy nem csak erőben, de formában is látszott a változás – sokkal teltebb, „sűrűbb” izomzatot kaptam.
Számomra ez volt a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb választás, és bátran ajánlom mindenkinek, aki komolyan gondolja az izomépítést
Válaszol
(2026. 01. 09., 19:22)Big Andris Írta: Legjobb fehérje szintezis fokozó!!! Nekem number one

Egyet kell ertenem, sustaval kombozva megbindig sztem a legjobb kúra tomegelesnel
Válaszol
Megbízható, nagyon jó márka a fehérje szintezis fokozót is Jol eltalálták.
Teljesen nyugodtan használhatod
Válaszol
Eddig rövid pályafutásom alatt csak hadesz termékeket használtam.
Én nagyon meg vagyok elégedve.
Testo ena és deca ment eddig.amit vártam tőle azt teljesítette is
Válaszol
(2026. 02. 08., 10:29)Peterkis Írta: Eddig rövid pályafutásom alatt csak hadesz termékeket használtam.
Én nagyon meg vagyok elégedve.
Testo ena és deca ment eddig.amit vártam tőle azt teljesítette is

Nagyon jó választás volt H ezzel kezdtel.
Hadesz deca kiváló fehérje szintezis fokozó.
Válaszol
Szépen hozta teszto enaval a telt tömeget és erőt.
Kell hozzá a jó edzés és az étkezés is.
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég