Üzenetek: 12
Témák: 1
Értékelés:
0
Adypex Tevarol vélemények? Van aki próbálta?
Üzenetek: 13
Témák: 0
Értékelés:
0
Szia igen persze
tiszta, megbízható formuláról van szó: segített abban, hogy könnyebben kontrolláljam az étvágyamat, koncentráltabb legyek a nap folyamán, és ne érezzem állandóan azt az „állandó nassolási kényszert”, ami korábban gyakran hátráltatott. Edzésekre, napi rutinba beillesztve stabilabb volt a közérzetem, és a céljaim felé haladva motiváltabbnak éreztem magam.
Ami nekem nagyon pozitív volt, hogy nem tapasztaltam kellemetlen mellékhatásokat: nem volt „ütős” idegesség, szívritmus-érzés vagy rosszullét, hanem egy szerény, de határozott támogatást adott a kontrollban és a fókusz megtartásában. A gyógyszer minősége számomra korrektnek tűnt, és úgy éreztem, megbízható hatással tudtam dolgozni vele.
Üzenetek: 9
Témák: 0
Értékelés:
0
Nálam is az étvágyat vette el.
Tudsz enni azért de fele annyit se , nagyon szépen megindult a fogyasom tőle.
Nők is szedhetik batran
Üzenetek: 23
Témák: 4
Értékelés:
0
Az Adypex Teva nálam nagyon pozitív tapasztalat volt, főleg fogyás szempontjából. Erősen elvette az étvágyat, nem volt állandó éhségérzet vagy sóvárgás, így sokkal könnyebb volt tartani a diétát. A súlycsökkenés brutálisan beindult, látványos és gyors volt a változás, ami extra motivációt adott. Nálam napi két szem mellett működött igazán hatékonyan, végig fókuszált maradtam, nem estem szét, és összességében pont azt adta, amit vártam tőle: kontrollt az étvágy felett és nagyon komoly fogyást.