A téma értékelése:
  • 6 szavazat - átlag 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adypex
A hatóanyaga, a phentermine elég erősen lenyomja az étvágyat, sokaknál konkrétan megszűnik az éhségérzet, emiatt gyorsan el tud indulni a fogyás. Viszont ez inkább egy „rásegítés”, nem helyettesíti az életmódváltást, mert ha az nincs meg, a súly könnyen visszajöhet, amikor abbahagyod.
Ami kicsit lutri benne, hogy stimuláns, szóval nem mindenkinek fekszik. Van, aki energikusabbnak érzi magát tőle, jobban tud fókuszálni, mások viszont idegességet, szapora szívverést vagy alvásproblémákat tapasztalnak. Az eleje általában intenzívebb, aztán valamennyire beáll a szervezet, de nem mindenkinél.
Válaszol
Én egy időben próbáltam az Adipexet (Teva), nálam napi 2 szem volt egy ideig. Főleg azért vágtam bele, mert nehezen ment a fogyás, és kíváncsi voltam, hogy mit tud.
Ami egyértelmű volt, hogy az étvágyamat eléggé visszafogta, sokkal kevesebbet ettem, mint előtte. Emiatt a súly is elkezdett lemenni, nálam kb. 4 hónap alatt olyan 7–8 kg körül. Nem egyik napról a másikra történt, inkább fokozatosan.
Azt vettem észre, hogy akkor működik jobban, ha mellette figyel az ember a kajára és próbál valamennyit mozogni is.
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég