2026. 02. 08., 10:42
(2025. 11. 11., 18:32)SSDivision88 Írta: Sziasztok legalább 10 éve edzek kisebb - nagyobb kihagyásokkal, de az edzést végülis sohasem hagytam abba! Jó pár féle szteroidot próbáltam már ki , használtam ez idő alatt ! Orálistól, a szurikig a Sarmokon át! A legelső szteroid amihez amihez nyúltam a Lapharma Methadianonja volt , borzalmas vizesedés jellemezte , a mellékhatások messze túl mentek a hatásosságon, a pattanások gyulladtak és fájdalmasak voltak (Szteroid akné) ezt a márkát senkinek sem ajánlanám! A másik márka nevére nem igazán emlékszem de Andropen 300 és Decaból 300 volt amit használtam ez már intramuszkuláris injekcióként, alapvetően ez hatásos volt és nem jelentkeztek mellékhatások igaz túl sokáig nem használtam! Ezen kívül is volt idő amikor alapvetően csak a táplálkozásra próbáltam figyelni és csakis táplálékkiegészítők mentek ! Most huzamosabb ideje szedek szteroidokat, használtam Illuminátit ,abból methadianont, stanazolt és oxandrolont , hatásosak voltak és nem voltak túlzó mellékhatások , igaz , igyekeztem figyelni az egészségre is! Most pedig következzen az ami életem egyik talán leghatékonyabb és legjobb szteroid márkája a Hades! Ebből használtam orálist és injekciós változatokat is ! Oxandrolont , Stanazolt , injekcióból Testosteron Enanthatot, Testosteron Mixet, Decat és hamarosan jön a Trenbolon Acetát is, ami nagyon jó hogy nem gyullad, nem fáj a helye és hozza amit kell ! Pár hónap alatt 92kg.-ról 105kg.-ra mentem fel, az erőm brutálisat emelkedett minden téren ! Nincs vese fájdalom,nincs ízületi fájdalom, nincs állandó fejfájás! Ezt a márkát én személy szerint merem ajánlani ! A Sarmokból használtam Ostarint és Testolont , csodát nem vártam tőlük de mégis a maguk módján jól működtek, aki csak kisebb teljesítmény fokozásra vágyik annak teljesen megfelelő és sokkal kevesebb kockázattal jár ! ?
A hadesz termékekkel én is maximálisan meg vagyok elégedve