2026. 01. 30., 11:59
(2025. 11. 16., 01:35)SSDivision88 Írta:(2025. 11. 14., 20:13)Tóth Dani real Írta: Blokkolót nem szedsz?
Én a helyedben azért azt meg betennem.
Sarmot milyen formában szedted? Csepegetos vagy szemes?
Nálunk a csepegetos nagyon megy !!! Szintén jó hatásokkal.
Szép eredményt értel el .
Tudsz írni mennyit miből használtál?
De igen ! Most fog menni Anastrazol, Legalont szedek a máj védelemre! Természetesen ilyen dolgok mellett is a fő az egészség! Sarmból csepegtetős ment! Minden reggel éhgyomorra kétszer 1ml! Jelenleg két naponta megy szuri az első napon megy Deca Nandrolon (300mg/1ml) ebből 1 ml és mellé Testosteron Mix (300mg/1ml) ebből is 1 ml egyben! A második napon megy Testosteron Enanthat (300mg/1m) 1ml és e- mellé megy Trenbolon Acetát (100mg/1ml) 0,5 ml egyben! A lényeg hogy a szuris napok nem egymás után hanem két naponta történnek váltva! Ez mind Hades márka!
(2025. 11. 16., 00:11)Toth Roland Írta: Nagyon jó amiket írtál.
További sok sikert, remélem ebből verseny lesz, akár testépítés akár erőemelés.
Hadesz termékekbol mennyit nyomtál?
És az ILLUMINÁTI szemesrol mi a véleményed, hatás, mellékhatás téren?
Nagyon szépen köszönöm! December 13.-án lesz egy fekvenyomó verseny ,jelenleg 180kg.-ot nyomok fekve teljesen tisztán ,magamnak veszem ki, kísérés nélkül mellkast érintve engedem le és nyomom ki! Igaz mire a verseny lesz , meglesz a 200kg is tisztán ! Illumináti jó volt , igazság szerint mellékhatások nem igen jelentkeztek talán egy minimálisan fájt a fejem tőle ha nem ittam rá (ritkán) időben elég vizet ! Hatásra jó volt ,de a Hades szerintem jobb ! Gyorsabban hoz , mégsincs mellékhatás! Most válaszoltam egy másik felhasználónak ott megtudod nézni jelenleg hogyan használom a dolgokat! ??
Hali
Na mi lett az eredmény?
Oxyt is nyomtál verseny előtt?