Kinek milyen mellékhatások voltak ezekkel a termékekkel
Testo ena
Deca
Boldi
Szemes metha
Testo ena
Deca
Boldi
Szemes metha
|
Mellékhatások
|
|
Kinek milyen mellékhatások voltak ezekkel a termékekkel
Testo ena Deca Boldi Szemes metha
2025. 11. 14., 21:59
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2025. 11. 14., 22:02. Szerkesztette: Tóth Dani real.)
1. Hormonális zavarok
Férfiaknál: Herezsugorodás (herék működésének leállása) Csökkent spermiumszám, terméketlenség Gynecomastia (mellnövekedés) Csökkent saját tesztoszteron-termelés Impotencia hosszabb távon Nőknél: Hang mélyülése (gyakran visszafordíthatatlan) Fokozott szőrösödés (hirsutizmus) Menstruáció elmaradása Külső nemi szervek megvastagodása 2. Szív- és érrendszeri károsodások Megemelkedett LDL (“rossz”) koleszterin, lecsökkent HDL Magas vérnyomás Vérrögképződés kockázatának növekedése Szívinfarktus, stroke akár fiatal korban Szívizom megnagyobbodása → szívelégtelenség 3. Májkárosodás Májenzimek emelkedése Májgyulladás (hepatitis) Májdaganat vagy májciszták kialakulása Veszélyes májvérellátási zavarok (peliosis hepatis) 4. Pszichés és központi idegrendszeri hatások Agresszivitás, indulatkezelési problémák (“roid rage”) Depresszió, szorongás Alvászavarok Függőség kialakulása 5. Bőr- és külső megjelenéshez kapcsolódó mellékhatások Súlyos akné Hajhullás, kopaszodás Zsíros bőr Striák 6. Izom–ín rendszer A gyors izomnövekedés miatt: ínszakadások gyakoribbak Izomgörcsök, ízületi fájdalom 7. Egyéb kockázatok Immunrendszer gyengülése Veseműködés romlása Folyadék-visszatartás, ödéma Férfiaknál prosztatanagyobbodás De nem kell egyből megijedni! Megfelelően összeállított kúra, ezek mellé a kötelező blokkolok Kúra közben is hcg használat, vese, majdvedok használata mellett, vérkép folyamatos ellenőrzése Ha erre van igény saját tapasztalatot írok nektek, hogy megy egy jól kidolgozott biztonságos kúra Ez nem csak szteroidokrol szól, mellette sok fontos dologról amiről sajnos keveset beszélnek.
2025. 11. 16., 00:19
Ha el akarod ezeket kerülni akkor olvass a többi téma között.
Válasz egy biztonságos márkát. Én hadeszt használok, tekko blokkolóval. Fontos H ne szállj el a dozisokkal, mert azzal csak a mellékhatásokat noveled, fejlődésben nem leszel annyival jobb H meg 1-2 ml pluszba bevágj, csak a mellékhatásokat erősíted vele. 12.000 Ft egy teljes vérkép, havonta szerintem mindenki kibír legalább 1 labort Sok sikert
2025. 11. 19., 12:00
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2025. 11. 19., 12:31. Szerkesztette: Bodoi.)
Tekko, akkomed , hadesz, nou
Ha normális keretek között használod az adagolást, nem kell mellékhatásoktol félned Sokszor a kevesebb több elv nagyon jól működik. No1 és pure labos fosoktol csomó lett a mellembe plusz a legszebb, hogy a prosztatam is begyulladt. Masteron okozta, mivel érzékeny vagyok a hirtelen felszabadulo tesztoszteronra, így mindig enantatot hasznalok a tekko gyártótól. Itt derült ki H a pure lábbal teszi propi van az enatat és a masteron helyett is. 3 hétig azt hittem megőrülök, olyan szinten fájt a prosztatam. Váltottam tekkora és akkomedre ezeknél hála a megfelelő hatóanyag van és így nem jött újra elő ez a kellemetlen történet
2025. 11. 25., 15:22
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2025. 11. 25., 15:24. Szerkesztette: Körte bm.)
ormonális problémák: tesztoszterontermelés csökkenése, herezsugorodás, meddőség.
Májműködési zavarok: májkárosodás, enzimszint-emelkedés. Szív- és érrendszeri kockázatok: magas vérnyomás, koleszterinszint romlása, szívroham kockázata. Bőrproblémák: pattanások, zsíros bőr. Hangulatingadozások: agresszió, depresszió, szorongás. Nőknél: férfiasodás, mélyebb hang, fokozott szőrnövekedés, menstruációs zavarok. Férfiaknál: mellnövekedés (gynecomastia). Megbízható márkák amik miatt nem kell a mellékhatásotol félj Nou Imperia Pharma tech Akkomed Hadesz Tekko Illumináti Driada Ezeket keresd fel és nem kell rettegnek mi bajod lehet.
2026. 01. 06., 14:10
Én hadeszt használok semmilyen negatív mellékhatásom nincsen
2026. 01. 13., 13:29
Márkától függő
Number 1 minden bajom volt Tekko, akkomed , hadesz semmi
2026. 01. 15., 13:47
Metha= Dana
Amikor nem ittam elég folyadékot derék tájban éreztem vese fájdalmat. Ahogy felvittem a vizet 5-6 literre el is múlt Napi 40 mg ment |
|
|