Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás
Hadesz winstrol - Nyomtatható verzió

+- Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás (https://forum.szteroidforum.com)
+-- Fórum: Fórum (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Fórum: Termék- és vásárlási tapasztalatok (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Téma: Hadesz winstrol (/showthread.php?tid=94)

Hadesz winstrol - KingMa - 2025. 12. 29.

Edzésen a Winstrol inkább erő–sűrűség irányban mutatkozott meg. A súlyok kontrolláltabbnak érződtek, az izmok „tömörebbnek” hatottak, viszont a klasszikus pumpérzés visszafogottabb volt. Nem egy komfortos, „jóleső” edzőszer, inkább egy feszes, célratörő érzetet adott.
Ami viszont gyorsan feltűnt, az az ízületi oldal. Nálam az ízületek szárazabbá váltak, a terhelés jobban „megérkezett”, főleg nagyobb súlyoknál. Ez nem feltétlenül fájdalom, inkább egy figyelmeztető jellegű merevség, ami tudatosabb edzést igényel. Itt egyértelműen érezni lehetett, hogy nem hosszú távú kényelmi megoldásról van szó.
Mentálisan a Winstrol nem volt domináns, de adott egyfajta feszes, koncentrált állapotot. Nem pörgetett túl, nem volt agresszív, inkább egy „munkaüzemmódot” hozott. Ugyanakkor a közérzet összességében kevésbé volt kellemes, mint más szereknél.

RE: Hadesz winstrol - Nmarci - 2026. 01. 02.

Kipróbálom, mert nekem is a gyulladás volt a fő ok amiért nem merem használni.
Sokan írtatok H tekko hadesz nem gyullad

RE: Hadesz winstrol - Kollár Dániel - 2026. 01. 02.

(2026. 01. 02., 11:18)Nmarci Írta: Kipróbálom, mert nekem is a gyulladás volt a fő ok amiért nem merem használni.
Sokan írtatok H tekko hadesz nem gyullad

Nem gyullad, bátran ajánlom neked 
Én kis inzulinossal adom vallba , teljesen jól működik 
Naponta fél ml megy

RE: Hadesz winstrol - Edzőszalai - 2026. 01. 03.

(2025. 12. 29., 17:27)KingMa Írta: Edzésen a Winstrol inkább erő–sűrűség irányban mutatkozott meg. A súlyok kontrolláltabbnak érződtek, az izmok „tömörebbnek” hatottak, viszont a klasszikus pumpérzés visszafogottabb volt. Nem egy komfortos, „jóleső” edzőszer, inkább egy feszes, célratörő érzetet adott.
Ami viszont gyorsan feltűnt, az az ízületi oldal. Nálam az ízületek szárazabbá váltak, a terhelés jobban „megérkezett”, főleg nagyobb súlyoknál. Ez nem feltétlenül fájdalom, inkább egy figyelmeztető jellegű merevség, ami tudatosabb edzést igényel. Itt egyértelműen érezni lehetett, hogy nem hosszú távú kényelmi megoldásról van szó.
Mentálisan a Winstrol nem volt domináns, de adott egyfajta feszes, koncentrált állapotot. Nem pörgetett túl, nem volt agresszív, inkább egy „munkaüzemmódot” hozott. Ugyanakkor a közérzet összességében kevésbé volt kellemes, mint más szereknél.

Nekem is a gyulladas volt a kiváltó ok hogy nem használtam évekig.
Pure labot toltam , brutál csomó és gyulladás, hála megusztam vágás nélkül, de azt a pár hetet senkinek nem kívánom

RE: Hadesz winstrol - Kokszi - 2026. 01. 06.

Nekem ez a kedvencem a piacon, nem gyullad, nem csíp végzi a dolgát
Fontos persze a táplálkozás és a megfelelő minőségi edzes anélkül szart sem ér semmi

RE: Hadesz winstrol - God2028 - 2026. 01. 12.

Nem gyullad, megbízható
Én nagyon szeretem inzulinossal simán adható valba

RE: Hadesz winstrol - FairJancs - 2026. 01. 19.

Nem gyullad, nem szemcsés nálam is működik inzulinosal a beadás.
Remekül szívódik, nincs gyulladás, láz és társai

RE: Hadesz winstrol - Martonadrian78 - 2026. 01. 22.

A Winstrol, más néven sztanozolol, egy olyan anyag, amit sokan ismernek a teljesítményfokozás és a testépítés világából. Általában a „szárazabb, definiáltabb” eredményekkel szokták összekötni, és a felhasználók gyakran emlegetik, hogy a szerkezetileg a tesztoszteronhoz kapcsolódó vegyület. Az anyag kapcsán az a kép alakult ki, hogy inkább a formálásra, a „kisebb, de szorosabb” izomzatra lehet hatással, és sokan ezért tartják érdekesnek.

RE: Hadesz winstrol - susta4ever - 2026. 01. 28.

(2025. 12. 29., 17:27)KingMa Írta: Edzésen a Winstrol inkább erő–sűrűség irányban mutatkozott meg. A súlyok kontrolláltabbnak érződtek, az izmok „tömörebbnek” hatottak, viszont a klasszikus pumpérzés visszafogottabb volt. Nem egy komfortos, „jóleső” edzőszer, inkább egy feszes, célratörő érzetet adott.

Tok jó nálam is frankón működik 
Nem gyullad, nem csomosodik, kicsit az ízületeket szárítja ezért jó ha megy mell olajos teszto