![]() |
|
Hadesz cypionate - Nyomtatható verzió +- Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás (https://forum.szteroidforum.com) +-- Fórum: Fórum (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Termék- és vásárlási tapasztalatok (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Téma: Hadesz cypionate (/showthread.php?tid=89) Oldalak:
1
2
|
Hadesz cypionate - KingMa - 2025. 12. 29. Hadesz cypionate Az elején semmi extra, majd egyszer csak azon kaptam magam, hogy edzésen minden könnyebb, a súlyok nem vitatkoznak, a regeneráció meg olyan, mintha alvás közben valaki titokban szervizelné az izmokat. Erőben stabil, kiszámítható emelkedés, semmi hullámvasút. Izomra nálam inkább masszív, „teli” hatást adott. Nem volt túl vizes, nem volt száraz versenyforma, hanem az a klasszikus „jó karban vagyok” kinézet. Pólóban jobban állt minden, tükörben kevesebb volt a kérdés, több az elégedett bólogatás. Mentálisan ez volt talán a legkellemesebb része: jó közérzet, stabil hangulat, magabiztosság, de nem ment át idegbeteg üzemmódba. Olyan érzés volt, mintha +10% önbizalom gyárilag be lenne kapcsolva. A szúrás nálam teljesen baráti volt, semmi dráma, nem emlékeztetett napokig arra, hogy „te tegnap okos voltál”. Mellékhatásként max enyhe vízvisszatartás és kicsit olajosabb bőr, de semmi, ami miatt pánikgombot kellene nyomni. Vérkép itt is kötelező, mert a cypirol békés, de attól még komolyan kell venni. RE: Hadesz cypionate - Edzőszalai - 2026. 01. 03. Testo enat szoktam időközönként átváltani cypionatera Nekem nagyon bevált mind kettő a hadesz gyártótól RE: Hadesz cypionate - Kokszi - 2026. 01. 06. Az erőszintek szépen, fokozatosan mentek fel, és mintha a testem is egyre jobban „ráállt volna” a terhelésre. A bemelegítéstől egészen az utolsó sorozatig sokkal stabilabbnak, erősebbnek érzem magam, mint korábban bármikor. Olyan súlyokkal is tudtam dolgozni, amiket eddig csak álmodtam, és nem csak egy-két ismétlésre, hanem szett után szett! A regeneráció is látványosan jobb lett: kevesebb izomláz, frissebb érzés másnap edzésnél, és este is könnyebben fekszem le. Az energiaszintem állandóbb, nem esek be annyira a nap közepén, és amikor terembe megyek, tényleg jó érzés dolgozni — nem küzdelem. A legjobb az egészben, hogy ez nem egyik napról a másikra jött: apránként, heti szinten fejlődött minden. A forma is jobban kezd kinézni, a vonalaim egyre határozottabbak, és egyre kevésbé érzem azt, hogy „amikor megfogom a súlyt, az én vagyok a gyenge”. Inkább fordítva: én irányítom azt, amit csinálok. Egyszerűen élvezem, hogy minden edzés egy olyan lépés előre, ahol nem csak erőben, hanem önbizalomban is fejlődök. És ez az, amitől igazán jó érzés bejárni a termet. RE: Hadesz cypionate - Pali20 - 2026. 01. 10. Én is a teso enat időközönként levalltom cypire..nem használok sokat heti , 2 szer 1 ml, bőven elég Sokáig tervezem a kúrát ezért ezt választom mert megbízható RE: Hadesz cypionate - 6almas - 2026. 01. 11. Egy ideje testo enantatrol ataltam cypire, lehet H csak placebo, de én erősebbnek érzem magam tőle, és maga a cucc is erősebben hat. 3 ml / hét sok volt mert ment fel a vérnyomásom, de heti 2 ml vel mellékhatások nélkül szépen elnyomogatom RE: Hadesz cypionate - Ferenczi Ricsi - 2026. 01. 15. Testo enantaton gondolkodom, de annyi pozitívat olvasók, hallok a cypirol is én is megpróbálom felváltva használni. RE: Hadesz cypionate - Koltai - 2026. 01. 24. (2025. 12. 29., 17:16)KingMa Írta: Hadesz cypionate Ugyanez, nagyon szeretem a cypit, megbízható nekem az enatat gyenge volt azért váltottam cypire RE: Hadesz cypionate - susta4ever - 2026. 01. 28. (2025. 12. 29., 17:16)KingMa Írta: Hadesz cypionate Jól leírtad, nekem is ez a véleményem, tapasztalatom. Egyik kedvenc tesztoszteron fajtam, de nekem még mindig a susta a nyerő RE: Hadesz cypionate - Kjozsef - 2026. 02. 04. Az összes tesztoja megbízható közülük ez is. Én is felváltva használom az enantatot és a cypit. Nagyon jól reagálok rá RE: Hadesz cypionate - Szatmári Ricsi - 2026. 02. 07. Hadesz tesztoszteronokban én sem csalódtam még. Bármilyet vettem jó volt. Propi brutál gyorsan hat , már másnap érzi az ember H emelte a teszto szintet |