![]() |
|
Blokkolók - Nyomtatható verzió +- Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás (https://forum.szteroidforum.com) +-- Fórum: Fórum (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: Szteroidok és teljesítményfokozók (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Téma: Blokkolók (/showthread.php?tid=109) |
Blokkolók - Kokszi - 2026. 01. 06. Sokan belefutnak abba a hibába, hogy tesztoszteron használata közben nem foglalkoznak az ösztrogénnel, pedig ez kulcskérdés. A bevitt tesztó egy része aromatizálódik, vagyis ösztrogénné alakul, és ha ez elszalad, akkor jönnek a kellemetlenségek: vizesedés, puffadt arc, hangulatingadozás, libidóproblémák, rosszabb esetben gyno. Ilyenkor hiába jó a tesztó, az összkép romlik. Az ösztrogénblokkolás nem azért fontos, mert az ösztrogén maga „rossz”, hanem azért, mert egyensúlyban kell maradnia. Kell belőle valamennyi az ízületeknek, a közérzetnek és a libidónak is, de ha túl magas, akkor többet árt, mint használ. Amikor rendben van az ösztrogénszint, a tesztoszteron hatása is sokkal tisztábban érezhető: szárazabb izomkép, jobb közérzet, stabilabb hangulat. Nekem személy szerint nagyon bevált a Tekko Anastrozol. Nem ütött agyon, nem nullázta le az ösztrogént, hanem szépen kordában tartotta. Kevesebb víz, jobb forma, és ami nekem fontos volt: fejben is sokkal kiegyensúlyozottabb voltam mellette. Nem éreztem azt a „lapos”, ízületfájó állapotot, amit sokan akkor tapasztalnak, amikor túlzásba viszik a blokkolást. A lényeg szerintem az, hogy nem vakon kell nyomni, hanem figyelni a test jelzéseit, ideálisan vérképpel alátámasztva. Az ösztrogén kontroll nem extra, hanem a normális tesztoszteronhasználat része. Ha ez megvan, sokkal élhetőbb és hatékonyabb az egész. RE: Blokkolók - Big Andris - 2026. 01. 09. Én anastrazolt használom (tekko) Vérkép alapján teszto magas ösztrogén normál szinten Van szükség meg bármi másra így? RE: Blokkolók - Pali20 - 2026. 01. 10. Tekko anastrazolt használom tekko zitaval. Nekem ez a combo segít hogy a hormon háztartásom ne menjen értékeken felül RE: Blokkolók - Peptidman - 2026. 01. 20. Tekko anastrazol, letrozol Driada anastrazol én ezeket használom Nagyon fontos ezeken ne soroljatok RE: Blokkolók - Fejes6 - 2026. 01. 23. (2026. 01. 09., 19:14)Big Andris Írta: Én anastrazolt használom (tekko) Én is tekko márkát használom. Nincsen. Ha vérkép alapján jó vagy , teljesen elég. Fontos a vérkép és a jó elemzése. RE: Blokkolók - Fülöp Antal - 2026. 01. 24. Letrozol Anastrazol Ezt a kettőt használtam életemben, és mind kettő jól működik. Letro kicsit erős azt 3 naponta szedtem.ansstrst minden másnap 1 szem. Használt gyártó: tekko, driada RE: Blokkolók - Kjozsef - 2026. 02. 04. (2026. 01. 06., 14:16)Kokszi Írta: Sokan belefutnak abba a hibába, hogy tesztoszteron használata közben nem foglalkoznak az ösztrogénnel, pedig ez kulcskérdés. A bevitt tesztó egy része aromatizálódik, vagyis ösztrogénné alakul, és ha ez elszalad, akkor jönnek a kellemetlenségek: vizesedés, puffadt arc, hangulatingadozás, libidóproblémák, rosszabb esetben gyno. Ilyenkor hiába jó a tesztó, az összkép romlik. Köszönöm ezt a részletes leírást. Végre egy fórum amiből tanulni is lehet nem csak a faszsag megy RE: Blokkolók - szelidandras85 - 2026. 02. 28. (2026. 01. 09., 19:14)Big Andris Írta: Én anastrazolt használom (tekko) Attól függ mit használsz. De ha vérkép jó akkor nem feltétlenül kell más. Zitat még szehetnel , de ha vérkép rendben van nem igazán bonyolitanam ezt túl |