Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás
Blokkolók - Nyomtatható verzió

+- Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás (https://forum.szteroidforum.com)
+-- Fórum: Fórum (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Fórum: Szteroidok és teljesítményfokozók (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Téma: Blokkolók (/showthread.php?tid=109)

Blokkolók - Kokszi - 2026. 01. 06.

Sokan belefutnak abba a hibába, hogy tesztoszteron használata közben nem foglalkoznak az ösztrogénnel, pedig ez kulcskérdés. A bevitt tesztó egy része aromatizálódik, vagyis ösztrogénné alakul, és ha ez elszalad, akkor jönnek a kellemetlenségek: vizesedés, puffadt arc, hangulatingadozás, libidóproblémák, rosszabb esetben gyno. Ilyenkor hiába jó a tesztó, az összkép romlik.
Az ösztrogénblokkolás nem azért fontos, mert az ösztrogén maga „rossz”, hanem azért, mert egyensúlyban kell maradnia. Kell belőle valamennyi az ízületeknek, a közérzetnek és a libidónak is, de ha túl magas, akkor többet árt, mint használ. Amikor rendben van az ösztrogénszint, a tesztoszteron hatása is sokkal tisztábban érezhető: szárazabb izomkép, jobb közérzet, stabilabb hangulat.
Nekem személy szerint nagyon bevált a Tekko Anastrozol. Nem ütött agyon, nem nullázta le az ösztrogént, hanem szépen kordában tartotta. Kevesebb víz, jobb forma, és ami nekem fontos volt: fejben is sokkal kiegyensúlyozottabb voltam mellette. Nem éreztem azt a „lapos”, ízületfájó állapotot, amit sokan akkor tapasztalnak, amikor túlzásba viszik a blokkolást.
A lényeg szerintem az, hogy nem vakon kell nyomni, hanem figyelni a test jelzéseit, ideálisan vérképpel alátámasztva. Az ösztrogén kontroll nem extra, hanem a normális tesztoszteronhasználat része. Ha ez megvan, sokkal élhetőbb és hatékonyabb az egész.

RE: Blokkolók - Big Andris - 2026. 01. 09.

Én anastrazolt használom (tekko)
Vérkép alapján teszto magas ösztrogén normál szinten
Van szükség meg bármi másra így?

RE: Blokkolók - Pali20 - 2026. 01. 10.

Tekko anastrazolt használom tekko zitaval.
Nekem ez a combo segít hogy a hormon háztartásom ne menjen értékeken felül

RE: Blokkolók - Peptidman - 2026. 01. 20.

Tekko anastrazol, letrozol
Driada anastrazol én ezeket használom
Nagyon fontos ezeken ne soroljatok

RE: Blokkolók - Fejes6 - 2026. 01. 23.

(2026. 01. 09., 19:14)Big Andris Írta: Én anastrazolt használom (tekko)

Én is tekko márkát használom.
Nincsen.
Ha vérkép alapján jó vagy , teljesen elég.
Fontos a vérkép és a jó elemzése.

RE: Blokkolók - Fülöp Antal - 2026. 01. 24.

Letrozol
Anastrazol
Ezt a kettőt használtam életemben, és mind kettő jól működik.
Letro kicsit erős azt 3 naponta szedtem.ansstrst minden másnap 1 szem.
Használt gyártó: tekko, driada

RE: Blokkolók - Kjozsef - 2026. 02. 04.

(2026. 01. 06., 14:16)Kokszi Írta: Sokan belefutnak abba a hibába, hogy tesztoszteron használata közben nem foglalkoznak az ösztrogénnel, pedig ez kulcskérdés. A bevitt tesztó egy része aromatizálódik, vagyis ösztrogénné alakul, és ha ez elszalad, akkor jönnek a kellemetlenségek: vizesedés, puffadt arc, hangulatingadozás, libidóproblémák, rosszabb esetben gyno. Ilyenkor hiába jó a tesztó, az összkép romlik.
Az ösztrogénblokkolás nem azért fontos, mert az ösztrogén maga „rossz”, hanem azért, mert egyensúlyban kell maradnia. Kell belőle valamennyi az ízületeknek, a közérzetnek és a libidónak is, de ha túl magas, akkor többet árt, mint használ. Amikor rendben van az ösztrogénszint, a tesztoszteron hatása is sokkal tisztábban érezhető: szárazabb izomkép, jobb közérzet, stabilabb hangulat.
Nekem személy szerint nagyon bevált a Tekko Anastrozol. Nem ütött agyon, nem nullázta le az ösztrogént, hanem szépen kordában tartotta. Kevesebb víz, jobb forma, és ami nekem fontos volt: fejben is sokkal kiegyensúlyozottabb voltam mellette. Nem éreztem azt a „lapos”, ízületfájó állapotot, amit sokan akkor tapasztalnak, amikor túlzásba viszik a blokkolást.
A lényeg szerintem az, hogy nem vakon kell nyomni, hanem figyelni a test jelzéseit, ideálisan vérképpel alátámasztva. Az ösztrogén kontroll nem extra, hanem a normális tesztoszteronhasználat része. Ha ez megvan, sokkal élhetőbb és hatékonyabb az egész.

Köszönöm ezt a részletes leírást.
Végre egy fórum amiből tanulni is lehet nem csak a faszsag megy

RE: Blokkolók - szelidandras85 - 2026. 02. 28.

(2026. 01. 09., 19:14)Big Andris Írta: Én anastrazolt használom (tekko)

Attól függ mit használsz.
De ha vérkép jó akkor nem feltétlenül kell más.
Zitat még szehetnel , de ha vérkép rendben van nem igazán bonyolitanam ezt túl