Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás
Márka és tapasztalatok - Nyomtatható verzió

+- Szteroid fórum – biztonságos izomnövelés és tanácsadás (https://forum.szteroidforum.com)
+-- Fórum: Fórum (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Fórum: Szteroidok és teljesítményfokozók (https://forum.szteroidforum.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Téma: Márka és tapasztalatok (/showthread.php?tid=1)

Oldalak: 1 2

Márka és tapasztalatok - Nagy Richárd - 2025. 11. 07.

Sziasztok!
Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van különböző szteroidok használatával kapcsolatban — főleg a hatás, mellékhatás, illetve a gyártók megbízhatósága terén.
Mely márkákat tartjátok minőséginek, és melyeket érdemes inkább elkerülni?

RE: Márka és tapasztalatok - Toth Roland - 2025. 11. 07.

(2025. 11. 07., 06:45)Nagy Richárd Írta: Sziasztok!
Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van különböző szteroidok használatával kapcsolatban — főleg a hatás, mellékhatás, illetve a gyártók megbízhatósága terén.

Szép napot!
Sok aktív versenyzővel vagyok kontaktba, ezek az információkat saját tapasztalat és általuk elmondottak alapján írom nektek:
Többen végeztek vérképes kontrollokat különböző, laboratóriumban gyártott készítményekkel kapcsolatban (például Hadesz, Pharma Tech, Nou, Driada, Akkomed, Tekko). A visszajelzések alapján ezeknél a gyártóknál a laboreredmények következetesek voltak, vagyis a hatóanyagok megfelelő mennyiségben és minőségben voltak jelen a készítményekben.

A normál dózisok mellett, ésszerű és orvosi felügyelet melletti használat során a beszámolók szerint nem jelentkeztek számottevő mellékhatások, a vérkép pedig stabil maradt.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy ezek ésszel összerakott kurak voltak, blokkolókkal és hcg folyamatos használattal
Megjegyzéskent írnám itt neked, hogy szemes készítmények is megbízhatóaknezektol a gyártóktol.

Évekig versenyeztem, és az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a piac jelentősen átalakult. Amióta olyan gyártók, mint a Hadesz, Tekko, Akkomed, Pharma Tech, Nou és Driada megjelentek, a minőség és az ár–érték arány is sokkal kiegyensúlyozottabb lett.
Felkészülési időszakban egyértelműen látszik a különbség – a formák, a teljesítmény, minden sokkal stabilabb.

Korábban mi is használtunk N1 (Number One) termékeket, de azokkal sajnos elég negatív tapasztalataink voltak. Több esetben az összetétel nem felelt meg a feltüntetett hatóanyagnak, például a tesztoszteron enantátban propionátot találtak, és a deca sem volt megfelelő minőségű. Összességében nagyon gyenge volt, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

RE: Márka és tapasztalatok - Molnár Ferenc - 2025. 11. 07.

Tudtok megbízható márkát, márkákat írni?
Használtam a pure márkát, de nem vált be.

RE: Márka és tapasztalatok - Körte bm - 2025. 11. 08.

Nagyon nehéz a piacon megbízható és jó minőségű márkát találni. Versenyzői pályafutásom során rengeteg márkát teszteltem, de csak nagyon kevés hozta a várt eredményeket. Én mindig vérkép alapján állítottam össze a kurákat, hogy a hatékonyság mellett a biztonságot is maximalizáljam.

A tapasztalataim alapján, a várt hatást kevés mellékhatással hozó márkák: Imperia, Nou, Pharma Tech.

Az újabb generációs készítmények közül, amelyek kimagasló minőséggel és megbízható vizsgálati eredményekkel rendelkeznek, kiemelném: Hadesz, Tekko, Akkomed, Illuminati.

Ezeket a márkákat tudom bátran ajánlani; másokkal nem kísérleteznék, hiszen ezekhez rendelkezésre állnak a szükséges laboratóriumi vizsgálatok, és elsődleges szempont számomra a biztonság.

RE: Márka és tapasztalatok - Nagy Dominik - 2025. 11. 09.

(2025. 11. 07., 17:54)Molnár Ferenc Írta: Tudtok megbízható márkát, márkákat írni?
Használtam a pure márkát, de nem vált be.

Szia! 
Kifejezetten tudom ajánlani a Tekko és a Hadesz márkát.
Legutóbbi labor eredmény: 104,10 Tekko Tesztoszteron Propionát ment minden másnap 0,5ml (50mg). 
Jelenleg a Hadesz márkát használom, de nem érzek semmi negatív változást.

RE: Márka és tapasztalatok - Nagy Richárd - 2025. 11. 10.

Szia Dominik!
Azt megkérdezhetem, hogy milyen szteroidokat használtál még?
Említetted, hogy Hadesz teszto Propionate ment. Ez előtt tekko márka.
Kombináltad ezeket más anyagokkal?

RE: Márka és tapasztalatok - Gyuros777 - 2025. 11. 14.

Sziasztok!
Jelenlegi legjobb markak a piacon a tekko es az akkomed. Utobbi meg eleg nehezen elerheto termekcsalad, de nagyon jo.
Eddig puret hasznaltam de allandoan gyulladtak tole es az utobbi idoben elegge romlott a minosege is.
Jelenleg amit hasznalok akkomed hgh es tekko testo ena melle decaval. Felidezi ennek a markanak a minosege a regi patikai cuccokat.

Ui: csajok ha jo minosegi oxat akartok akkor az illuminati es a tekko oxat ajanlom. De elvileg 2 het es kapok akkomed oxat is ami elvileg nagyon premium.

RE: Márka és tapasztalatok - Körte bm - 2025. 11. 19.

(2025. 11. 14., 15:51)Gyuros777 Írta: Sziasztok!
Jelenlegi legjobb markak a piacon a tekko es az akkomed. Utobbi meg eleg nehezen elerheto termekcsalad, de nagyon jo.
Eddig puret hasznaltam de allandoan gyulladtak tole es az utobbi idoben elegge romlott a minosege is.
Jelenleg amit hasznalok akkomed hgh es tekko testo ena melle decaval. Felidezi ennek a markanak a minosege a regi patikai cuccokat.

Ui: csajok ha jo minosegi oxat akartok akkor az illuminati es a tekko oxat ajanlom. De elvileg 2 het es kapok akkomed oxat is ami elvileg nagyon premium.

Igen ezek brutalak 
Meg a hadesz is ár érték arányban nagyon pozitív mellékhatások nélkül normál adagnal tapasztalva.
Pure az nálunk is elvérzett, gyulladt és a masteronba teszto propi volt...
Csomósodas, prosztata gyulladással járt sajnos..

RE: Márka és tapasztalatok - Peptidman - 2026. 01. 20.

Tekko
Driada
Hadesz
Akkomed
Ezeket ajánlom, bennük van hatóanyag és nem gyulladnak.
Megbízható márkák teljes mértékben minőségű termékek és ár érték arányban piacvezető.

RE: Márka és tapasztalatok - Fejes6 - 2026. 01. 23.

(2025. 11. 07., 06:45)Nagy Richárd Írta: Sziasztok!

Szia 
Megbízható márka Illumináti,  tekko, akkomed.
Ezek minőségi termékek, nem a legolcsóbb, de ha már az ember ilyenre szánja magát, hozzuk ki belőle a maximumot.